nzcht

… is NU de toekomst ervaren

Kerncitaten uit boek Mienke Schinkel, Groeien door te Delen

In het kader van het vervolg op de kenniskring “Onderneemkracht van de Zelfstandig Professional” gaf ik met Mienke een workshop over actief en verbindend acquireren. Bij de workshop passende citaten uit Mienkes’ boek Groeien door te delen maakten deel uit van het achtergrondmateriaal.

1 reactie

Trackbacks & Pingbacks

  1. Tweets die vermelden Kerncitaten uit boek Mienke Schinkel, Groeien door te Delen | nzcht -- Topsy.com

    […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Elja Kalisvaart, Roel Riepma. Roel Riepma heeft gezegd: Zojuist samenvatting van het mooie boek van Mienke Schinkel, "Groeien door te delen" op de site geplaatst. http://www.nzcht.nl/?p=372 […]

reageer

ontwerp gezamenlijk door annemariezijl.nl | gewoonbiel.nl | wildeweg.nl  ••  web: wildeweg.nl