nzcht

… ontstaat door aandacht

Projecten / Trainingen

De opdrachten die NZCHT uitvoert voor haar klanten zijn meestal projecten (inclusief voorafgaand analysewerk) en/of trainingen. Bij projecten wordt in opdracht van een organisatie een tijdelijke organisatie ingericht om een gespecificeerd resultaat te realiseren. Of deze projecten nu lang of kort duren, ze worden door NZCHT altijd met veel aandacht opgepakt en met veel gevoel voor de situatie uitgevoerd. Meestal hebben de projecten te maken met het realiseren van een gewenste omkering, zodat de situatie stap voor stap als positiever wordt ervaren. Opstellingen van mensen veranderen en werkprocessen worden effectiever uitgevoerd. Het projectmatig realiseren van concrete, betekenisvolle resultaten wordt ondersteund en verdiept door kernachtig trainingswerk en coachwerk. Dit werk verdiept het inzicht in de situatie en de wens om mee te gaan in de verandering. Hieronder treft u een beeld van projecten en trainingen, die door NZCHT zijn uitgevoerd.

reageer

ontwerp gezamenlijk door annemariezijl.nl | gewoonbiel.nl | wildeweg.nl  ••  web: wildeweg.nl