nzcht

… overbrugt tegenstellingen

Individuele coaching met behulp van het enneagram

NZCHT gebruikt het Enneagram – figuur met negen punten – niet om jou te typeren en in een hokje je te zetten. Wel leer je alle punten van het Enneagram goed kennen. Je zult ontdekken dat het geheim ligt verankerd op de cirkel, die alle punten verbindt. Je zult ook ontdekken dat ieder punt een essentiële positieve energie in zich draagt. Door deze energie te voelen, ga je de positieve kant ervan zien. Je gaat door dat inzicht een andere kleur geven aan het leven.

Soms kom je op de cirkel een energiepunt tegen, waarvan je zegt: “daar heb ik wel erg veel van …” Uiteraard staan we wat langer stil bij deze punten, hun ontstaansbron en de effecten van de actieve toepassing van dat punt op jouw leven. Je leert vanuit dit punt jezelf beter kennen en tegelijkertijd sporen te ontdekken voor een positieve persoonlijke ontwikkeling. Steeds gaat het erom dast je inziet: ik ben oké en de ander ook! Ietwat lang, maar toch ook prachtig weergegeven in het filmpje: validation!

YouTube Preview Image

reageer

ontwerp gezamenlijk door annemariezijl.nl | gewoonbiel.nl | wildeweg.nl  ••  web: wildeweg.nl