nzcht

… ontstaat door aandacht

Advieswerk

Aan veel projecten en trainingen gaat een zorgvuldige analyse vooraf. De kern van het analysewerk van NZCHT bestaat uit het simpelweg noteren van feitelijkheden, die door iedereen gezien en gehoord kunnen worden. NZCHT brengt de feiten via cirkels van oorzaak en gevolg met elkaar in verband, waardoor een scherp inzicht ontstaat in de huidige situatie. Dit inzicht wordt bespreekbaar gemaakt met belanghebbenden, waardoor het inzicht aan breedte en diepte wint.

Op deze wijze ontstaat ruimte voor heldere conclusies en maatregelen. In plaats van cirkels van oorzaak en gevolg, als gedachtegoed afkomstig uit theorieën over lerende organisatie, maakt NZCHT ook gebruik van een diversiteit aan bedrijfskundige concepten. Door de feiten daarin weg te schrijven, ontstaat nagenoeg altijd zicht op zaken die onderbelicht blijven. Ook dat beeld wordt bespreekbaar gemaakt, waardoor verbreding en verdieping ontstaat en zicht op heldere conclusies en aanbevelingen. Een super transparant proces, zoals advieswerk hoort te zijn.

reageer

ontwerp gezamenlijk door annemariezijl.nl | gewoonbiel.nl | wildeweg.nl  ••  web: wildeweg.nl