nzcht

… is een fundament voor daadkracht

Projectwerk

In de begeleiding van projectwerk ondersteunt NZCHT projectmanagers, teams en organisaties bij het opzetten, inrichten en begeleiden van projecten. De opzet wordt gebaseerd een scherpe of aangescherpte analyse van de realiteit. De inrichting komt tot stand door meerdere betrokken disciplines in een gezamenlijk proces mee te nemen naar een breed gedragen en goed afgebakende inhoud. Een effectieve uitvoering wordt geborgd door het gericht coachen van de interne projectleider, het projectteam en het begeleiden van overdracht aan de gebruikersorganisatie.  NZCHT heeft resultaatgerichte projecten uitgevoerd en begeleid voor onder andere:

  • Het Regiocollege: opzetten onderwijsbureau
  • Hogeschool Leiden: opzetten onderwijsbureau
  • ROC de Landstede: realisatie projectwerkboeken
  • NAVOBI: training en opzet bedrijfsbureaus
  • YACHT: coachconcept en training van de coaches
  • Hogeschool van Arnhem en Nijmegen: leergang projectmanagement, van basis tot master

reageer

ontwerp gezamenlijk door annemariezijl.nl | gewoonbiel.nl | wildeweg.nl  ••  web: wildeweg.nl