nzcht

… zet neuzen in dezelfde richting

Procesgericht trainingswerk

In de 12 jaren dat NZCHT bestaat, heeft het opzetten en uitvoeren van maatwerktrainingen een belangrijke plaats in genomen. Nog steeds wordt in veel organisaties gedacht dat problemen door opgelegde reorganisaties kunnen worden opgelost. De “denkers in de staf” maken een door “bestuurders in de lijn” geaccepteerd plan, dat door de “doeners op de vloer” moet worden uitgevoerd.  NZCHT verbindt de werelden van beslisssers/denkers/doeners moeiteloos en enthousiasmerend, zowel inhoudelijk als relationeel. Daardoor ontstaat een fijngevoelige afstemming en een gelijkgerichte energie. Twee krachtige bouwstenen voor het daadwerkelijk oppakken van acties en projecten waar de omgeving c.q. de klant blij van wordt. Procesgericht trainingswerk is onder andere uitgevoerd voor:

  • Ansaldo Thomassen (samenwerking afdelingen Projectmanagement, Engineering en Operations)
  • NAVOBI (samenwerking tussen afdelingen Onderzoek, Laboratorium, Kalverhouderij en Productie)
  • Bronkhorst transport (samenwerking tussen afdelingen Planning, Onderhoud en Vervoer)
  • Hogeschool Leiden (samenwerking tussen centrale diensten en decentrale onderwijs ondersteunende diensten)
  • Regiocollege (samenwerking tussen centraal inschrijfbureau en decentrale onderwijs ondersteunende diensten)

reageer

ontwerp gezamenlijk door annemariezijl.nl | gewoonbiel.nl | wildeweg.nl  ••  web: wildeweg.nl