nzcht

… is NU de toekomst ervaren

Coachmethode Byron Katie, Loving what is

De coaching van Byron Katie gaat over “liefhebben wat is”. Hoe vaak bouw jij verhalen op in je hoofd over zaken waar je eigenlijk niets aan kunt veranderen? Over zaken die in een ver verleden zijn gebeurd? Dergelijk denken is in het hier & nu weinig effectief, kost veel energie (25% van de lichaamsenergie gaat op aan dergelijk piekerwerk) en zal nooit leiden tot gevoelens van rust, liefde, kracht en geluk. Gevoelens die juist energie geven en mensenlevens in een positieve stroomversnelling brengen. De methode van Byron Katie vormt een krachtige ondersteuning om energieverslindende gedachten te onderzoeken. Je komt met beide benen terug op de plaats waar je nu bent en je voelt je vrij, omdat de gedachte niet langer belemmerend werkt. Zie  filmpjes van The Work van Byron Katie op Youtube.com.

YouTube Preview Image

Via de link Werkblad-Byron-Katie krijg je inzicht in de opbouw van de coachmethode van Byron Katie. Een krachtige manier om je eigen denken en handelen scherp en eerlijk onder ogen te zien en om te keren naar effectief gedrag.

reageer

ontwerp gezamenlijk door annemariezijl.nl | gewoonbiel.nl | wildeweg.nl  ••  web: wildeweg.nl